Cart (Empty)     Login/Register    
SSI Fördjupande tolkningar

Bookmark and Share

Alla arbetar med försäljning. Det gäller yrkesverksamma, lärare och supportteammedlemmen. Alla individer måste kunna sälja till en viss nivå, till exempel sig själv vid en arbetsintervju. Nu är det tydligare än någonsin att säljframgång bygger på förmågan att skapa relationer som ger fördelar både för kunden och säljaren. De dagar när man lärde människor 101 sätt att ta hem affären på är över—eller borde åtminstone vara det.

 

SSI och dessa SSI fördjupande tolkningar är utformade omedelbart göra dig medveten om vilken inverkan din säljstil har på dig, dina kunder och dina resultat. Det spelar ingen roll vilket säljsystem eller vilka kundserviceprocedurer du använder. SSI fördjupande tolkningar kommer att innebära ett mervärde och nya strategier för din säljprocess. Du kan förbättra upplevelsen av SSI och SSI fördjupande tolkningar genom att använda den anpassningsbara CRG säljutbildningsprogrammet/processen Varför säljer du inte som jag köper?. Det bygger på SSI och SSI fördjupande tolkningar och har använts imer än 40 länder över hela världen. För en av våra kunder på listan över de 100 företag i USA med störst omsättning va det den högst rankade och mest effektiva säljutbildningen som implementerats under en period på 10 år.

 

Din säljframgång bygger på medvetna strategier och är inget som kommer av sig själv. Kontakta CRG om du vill ha mer information om hur det här programmet kan hjälpa dig och ditt team.

 

Det verkliga värdet för SSI och SSI fördjupande tolkningar ligger i hur man använder information en som kommer fram i bedömningen. De kan hjälpa dig att förbättra din försäljning och dina kundserviceresultat, samtidigt som det höjer kvaliteten på ditt liv genom minskad stress och ökat förverkligande av dina ansvar. Du kommer även bli bättre på att snabbare och enklare.

 

US$20