Cart (Empty)     Login/Register    
PSI Uitgebreide Interpretaties

Bookmark and Share

Vele herzieningen in de afgelopen 20 jaar hebben de Uitgebreide Interpretaties voor de PSI helderder gemaakt, eenvoudiger om te lezen en gemakkelijker om toe te passen in het dagelijks leven. Met deze herzieningen heeft meer dan 90% van de informatie in elk profiel een etrouwbaarheid van meer dan 90% voor de gemiddelde persoon die het profiel leest dat het dichtst bij zijn of haar scores komt.


Er is besloten om deze interpretaties voor een zeer betaalbare prijs beschikbaar te stellen, zodat mensen de stijlprofielen van zichzelf en van de vele andere mensen die ze in hun leven tegenkomen, beter kunnen begrijpen. Het bestuderen van de Uitgebreide Interpretatie van de specifieke mensen waarmee u werkt of leeft zal u helpen om een gedetailleerd inzicht in hun unieke stijl te krijgen. Met dit aanvullende begrip bent u beter in staat om uw persoonlijke of zakelijke relaties verder te ontwikkelen en de problemen die zich voordoen beter op te lossen.


De werkelijke waarde van de Persoonlijke Stijl Indicator ligt in het gebruik van de informatie uit de Uitgebreide Interpretaties voor de PSI en het toepassen van deze kennis om uw leven en de levens van anderen te verbeteren. Het invullen van de Persoonlijke Stijl Indicator is het begin, niet het einde. We moedigen u aan om uw Uitgebreide Interpratie(s) voor de PSI goed te bestuderen, zodat u de mogelijkheden om te verbeteren en te veranderen kunt benutten.

US$20